Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

Hondenpension
Bovennieuwlandsweg 1, 9541 SZ, Vlagtwedde

46 reviews voor Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

 • Yvonne

  10
  14-08-2023 22:06

  Nadat onze hond Lola een dagje op proef was geweest waren wij al overtuigd dat er geen beter adres was dan bij deze fantastische mensen. Het persoonlijke contact en de flexibiliteit zijn top. Het is dan ook een echte vakantie geweest voor onze hond Lola. De hele opzet is ronduit geweldig. Een beter adres om je hond naartoe te brengen is er volgens ons niet en we hopen zeker weer gebruik te kunnen maken van hun diensten!

  Periode verblijf: Augustus 2023
 • Willie

  10
  16-05-2023 07:33

  April- mei 2023 Lukas heeft in april een super vakantie gehad bij Faunatuurlijk. Er is goed voor hem gezorgd. N.a.v. de foto’s en filmpjes die we iedere dag kregen toegestuurd konden we zien dat Lukas het erg naar zijn zin had. In mei is hij nog een weekendje geweest. We zijn erg blij met Faunatuurlijk. We brengen Lukas met een gerust gevoel naar Faunatuurlijk. Dank jullie voor de goede zorgen.

  Periode verblijf: April 2022
 • Willie

  10
  15-05-2023 20:01

  Lukas heeft in april 2023 twee weken gelogeerd bij faunatuurlijk.Hij heeft een toptijd gehad. We werden via foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden, hoe het ging met ons mannetje. Ik kan niet anders zeggen, dat we zeer tevreden zijn over hoe er voor Lukas gezorgd wordt. Afgelopen weekend in mei is hij weer geweest. We kunnen zien aan Lukas dt hij het naar zijn zin heeft gehad. Speciale dank aan Saskia en Lucinde, tot de volgende keer. ❤️

  Periode verblijf: April 2022
 • Anneke

  9
  07-05-2023 19:23

  Vriendelijke ontvangst Leuke kennismaking zowel met ons als met de hond Laika En als je dan ziet op de filmpjes die je toegestuurd worden hoe dat ze geniet Dan is het zeker voor herhaling vatbaar Dank jullie wel voor de goede zorg van Laika

  Periode verblijf: April 2022
 • Janine en Jan Bruintjes

  9
  01-02-2023 09:14

  Omdat wij Joep absoluut niet in een hok willen hebben bij een opvang hebben we best lang gezocht naar een goed adres voor zowel dagopvang als een logeeradres. Uiteindelijk kwamen we bij Faunatuurlijk uit. Sinds enige tijd zit Joep 1 dag in de week in de dagopvang. Voor Joep echt een feestje! Onlangs heeft Joep ook een nachtje gelogeerd. Omdat Joep nog nooit een nacht van huis geweest is en als het kan altijd mee gaat vonden we dit best heel spannend. Maar wat is meneertje heerlijk verwend en wat heeft hij het naar zijn zin gehad. Wij vertrouwen Joep echt alleen maar toe aan de onwijs lieve medewerkers van Faunatuurlijk! Wij kunnen dit adres echt aanbevelen!

  Periode verblijf: December 2022
 • Alies

  10
  30-10-2022 09:05

  Super goede opvang, alles erg goed geregeld en deskundige en vriendelijke mensen. Gewoon top!

  Periode verblijf: September 2022
 • Familie Huisman

  8
  04-10-2022 12:39

  Robin heeft de vakantie doorgebracht bij Faunatuurlijk. Hij heeft een geweldige tijd gehad (top). Het is een veilige, fijne plek. Goed voor herhaling.

  Periode verblijf: Augustus 2022
 • Jan en Janine Bruintjes

  10
  03-10-2022 20:45

  Onze ervaring met Faunatuurlijk is in 1 woord TOP! Wij hebben lang gezocht naar een dagopvang voor Joep. Voor ons stond vast dat Joep niet in een kennel mocht zitten. Joep is een heel gevoelige hond die snel onder de indruk is van nieuwe dingen. Tijdens de eerste kennismaking dag kregen we gedurende de dag filmpjes en foto's toegestuurd zodat we konden zien hoe het met Joep ging. Bij het ophalen heeft mijn man nog een huiskamer kunnen zien. Wat keurig netjes allemaal en wat een lieve mensen. Nu gaat Joep elke donderdag naar Faunatuurlijk. Voor Joep is het nu echt een feestje. Ook erg leuk om te zien hoe Joep zich in de roedel gedraagt. De ene keer onder de indruk en de andere keer daagt hij uit tot en met. Wij laten Joep met een gerust hart achter en kijken altijd uit naar de foto's en filmpjes. In de toekomst willen we ook proberen om Joep een weekendje naar Faunatuurlijk te brengen. Wij zijn er eigenlijk wel van overtuigd dat ook dit goed gaat. Wij kunnen Faunatuurlijk echt aanbevelen. Joep gaat nergens anders heen, wij vertrouwen Joep alleen toe aan de lieve mensen van Faunatuurlijk.

  Periode verblijf: September 2022
 • Familie Huisman

  8
  03-10-2022 14:15

  Onze hond Robin heeft de vakantie doorgebracht bij Faunatuurlijk. Hij heeft een geweldige tijd gehad (top). Het is een veilige, fijne plek. Goed voor herhaling.

  Periode verblijf: Augustus 2022
 • Familie Huisman

  8
  26-09-2022 12:33

  Het verblijf van Robin bij jullie was fantastisch (top). Goede verzorging en veel aandacht van de verzorgers. Een goede keus Faunatuurlijk.

  Periode verblijf: Augustus 2022
 • Janine en Jan Bruintjes

  10
  01-09-2022 20:02

  Vandaag heeft Joep proef gedraaid op de dagopvang. Aangezien wij behoorlijk kritisch zijn en Joep niet zo maar overal willen plaatsen was het vrouwtje ook best wat nerveus hoe de dag zou verlopen. Joep is vanochtend door de baas gebracht. In de loop van de ochtend kregen we foto’s, filmpjes en een tussenstand hoe Joep het deed. Ook ‘s middags werden we geinformeerd en kregen we foto’s. Wat een top dag heeft Joep gehad. Hij is erg moe maar voldaan :-). Vrouwtje is helemal gerust gesteld. Ik kan iedereen Faunatuurlijk aanbevelen. Wat een professioneel adres voor de opvang van honden. Super bedankt voor de perfecte opvang van Joep en de terugkoppeling. Echt een TOP adres!!!!!

  Periode verblijf: September 2022
 • Marijke

  10
  21-08-2022 08:46

  Melle net weer opgehaald. Blije hond. Bedankt voor de goede zorgen. Heel fijn hoe jullie voor de honden zorgen. Graag tot een volgende keer. Knuffel van Melle.

  Periode verblijf: Augustus 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Marijke

   Ah super lief en fijn dat het gelukt is! Heel erg bedankt en een dikke kus terug voor Melle.

 • Marijke

  10
  20-08-2022 16:23

  Melle net weer opgehaald. Blije hond. Bedankt voor de goede zorgen. Heel fijn hoe jullie voor de honden zorgen. Graag tot een volgende keer.

  Periode verblijf: Augustus 2022
 • Liwen

  10
  18-08-2022 20:09

  Faunatuurlijk is een paradijsje voor hondjes. Geen kennels, lekker eten, samen spelen en ontspannen in mooie kamertjes. Ze hebben ons met open armen ontvangen toen wij met spoed opzoek waren naar een verblijf voor ons allerliefste Archie❤️ Iedereen bij Faunatuurlijk heeft zoveel passie voor hun werk en ze doen het erg goed! Wij zijn ze erg dankbaar en willen ons hondje nergens anders meer brengen.☺️

  Periode verblijf: Juli 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Liwen

   Ah wat lief ja! Ik zie je review nu pas... Heel erg bedankt!

 • Gerrit

  9
  11-07-2022 21:21

  Een super mooie plek om vertrouwd je viervoeter hier achter te laten,Rico is al twee keer 17 dagen bij jullie geweest. En ik weet zeker dat hij de volgende keer zonder tegenzin hier naar toegaat,Jullie zijn zeker voor dit vak geboren een prima uitvinding Je kan met een gerust hart je vriend hier achterlaten Groeten van Rico en ik kom snel weer bij jullie ,Wij zijn enorm blij dat wij jullie hebben gevonden zou niet weten waar je we hem anders moesten achter laten.Top alle lof voor de goede verzorging Kusjes van Rico en tot snel.

  Periode verblijf: Juli 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Gerrit

   Aaaaaah nou zeg, wat lief! Daar moeten we stiekem toch even een traantje van wegpinken. Heel erg bedankt voor deze lieve woorden. We genieten volop van Rico, geef hem maar een hele dikke zoen terug. Heel blij dat jullie ons gevonden hebben! X van ons allemaal ❤️

 • Ed

  8
  11-07-2022 16:20

  Lotje is twee nachten en drie dagen in de opvang geweest. Toen we haar kwamen ophalen was ze zeer relax en rustig. terwijl ze anders als ze ons een tijdje niet gezien heb gewoon hyper is.Dus een goed teken. Gan we zeker vaker doen.

  Periode verblijf: Juli 2022
 • Joke

  10
  04-07-2022 19:34

  Onze ervaring met Faunatuurlijk is prima. Botchi heeft het naar haar zin gehad. Een volgende vakantie brengen we haar zeker weer naar Faunatuurlijk.

  Periode verblijf: Mei 2022
 • Michelle

  10
  12-06-2022 07:44

  Super pension onder begeleiding van hele lieve deskundige mensen. Oele onze Duitse dog heeft er veel geleerd en zag er fantastisch uit toen we kwamen ophalen.

  Periode verblijf: Mei 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Michelle

   Haha, super bedankt! Nu kan ik je persoonlijk nog even bedanken voor je lieve woorden. Oele is een kanjer en samen met zijn eigen vriend thuis komen ze er echt wel. We hebben van hem genoten en hopen jullie grote vriend snel weer te zien! Liefs van ons allemaal X

 • Joke

  10
  07-06-2022 11:28

  Faunatuurlijk is een prachtig vakantiepark voor honden. Onze hond Botchi is goed verzorgd tijdens onze vakantie. Onze volgende vakantie brengen wij haar zeker weer bij Faunatuurlijk. Als baasje kun je met een gerust hart op vakantie, wetende dat je hond in goede handen is.

  Periode verblijf: Juni 2022
 • Yvonne

  9
  03-05-2022 12:30

  Na 2 keer wennen, wat een super goed en vertrouwd gevoel gaf, is onze lieve Rico voor 10 dagen naar faunatuurlijk gegaan om vakantie te vieren. Wat een feest voor hem!!! Tijdens onze eigen vakantie ontvingen we foto's en video's van onze feestvierende hond waardoor wij met een super vertrouwd gevoel van onze vakantie hebben kunnen genieten! Bedankt Laura en Saskia en tot snel. Liefs

  Periode verblijf: April 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Yvonne

   Ah wat lief ja! Ik zie nu pas dat je zo'n lief berichtje hebt achtergelaten! Dank je wel ❤️

 • Antonie

  10
  19-04-2022 07:15

  Het lange paasweekend is net voorbij. Onze Sandor heeft 3 nachten en 4 dagen verbleven bij Faunatuurlijk en we waren al lyrisch over de kennismakingsdag, maar nu helemaal. We hebben de hele tijd aan hem gedacht en vonden het moeilijk om hem achter te laten. Nou dat was helemaal niet nodig, hij heeft de tijd van zijn leven gehad. Saskia en Laura zijn beide fantastisch. De accommodaties perfect en de zorg kan niet beter. Het is zo fijn om te zien hoe je hond het naar zijn zin heeft. We denken er zelfs aan om hem gewoon wat vaker te brengen want met zijn vriendjes spelen vindt Sandor fantastisch. Faunatuurlijk is een echte aanrader.

  Periode verblijf: April 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Antonie

   Weer super lief ja! Dank jullie wel :) Was een feestje voor Sandor dit Paasweekend. Zou echt tof zijn als meneer af en toe mag komen spelen hier, weet zeker dat ie het geweldig zal vinden! We zien jullie snel!

 • Gerda

  10
  25-02-2022 09:35

  Met veel enthousiasme wordt je hond liefdevol opgevangen. Een waar paradijs voor je viervoeter!

  Periode verblijf: Augustus 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Gerda

   Ah lief Gerda! Dank je wel! Dikke knuffel aan Valentijn ♥️

 • Antonie

  10
  31-01-2022 17:48

  Onze lieve maar zeer energieke Vizsla, Sandor is op kennismakingsdag geweest bij Faunatuurlijk. Nou wat een feest! Sandor heeft ontzettend genoten. Allereerst, de eigenaar was fantastisch. Heeft ons ontzettend geholpen om enige twijfel weg te nemen en alle vragen beantwoord. Bij aankomst werden we opgewacht en je kon onder een carport je hond afzetten. Het is allemaal zeer professioneel opgezet. Wij waren erg onder de indruk. Ik werk namelijk zelf in tourisme en hier was het allemaal ontzettend fijn geregeld. Gastvrijheid een 10. Accommodatie eveneens een 10. Super schoon en de honden verblijven met een roedel in vakantiehuisjes. Ze worden in groepen naar buiten gebracht om te spelen en ravotten. De hele dag werden we op de hoogte gehouden. Wat een fijn gevoel. Onze Sandor maakt een belangrijk deel uit van onze familie en hij verdient net zo'n mooie vakantie als wij. En die hebben we gelijk ook voor hem geboekt. Eenmaal thuis was hij helemaal voldaan van al het spelen en de vele indrukken. Faunatuurlijk, jullie doen het ontzettend goed! Chapeau!!!

  Periode verblijf: Januari 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Antonie

   Oh wauw, wat een super lieve en mooie review! Wat een mooie start van het nieuwe jaar! Heel erg bedankt! We zien jullie met Sandor snel weer, kijken er nu al naar uit

 • Antonie

  10
  30-01-2022 10:25

  Wij hebben onze Viszla, Sandor, voor een kennismakingsbezoek gebracht en waren heel erg tevreden. Allereerst, de accommodatie is TOP, maar de verzorging en omgang met onze Sandor was fantastisch. Wij zijn zeer enthousiast en hebben gelijk voor de zomervakantie geboekt. Zo weten wij dat wij met een gerust hart weg kunnen gaan terwijl onze Sandor ook een fantastische vakantie gaat hebben met de vriendjes in zijn roedel. Wij zijn Fan!

  Periode verblijf: Januari 2022
 • Ineke

  9
  25-01-2022 16:55

  Een zeer vriendelijke ontvangst, zowel voor de “ baasjes” als onze Kobus. Met een gerust hart hebben we onze hond achtergelaten en met een “blij” hart zijn we weer met z’n drietjes huiswaarts gekeerd. Wat zijn we enthousiast over dit honden vakantieverblijf. Wij komen Kobus graag weer brengen als dit nodig mocht zijn. Heel vriendelijk dank voor de goede zorgen.

  Periode verblijf: Januari 2022
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Ineke

   Ah wat super lief Ineke! We hebben genoten van je kleine stoere vriendje. Heel fijn dat we hem een 'dagje van je mochten lenen' en dat het jullie ook goed bevallen is. We zien jullie snel weer! X

 • Silvia

  10
  01-12-2021 19:43

  Prachtige plek, zeer netjes en luxe. Veel groen, mooie oprijlaan tussen de bomen. Je voelt je echt op een vakantiepark aankomen. Huiskamers zijn erg gezellig en warm! Ik kon bij de kennismaking 1 van de kamers even bekijken en was werkelijk boven verwachting! Nog nooit zoiets gezien, zou er bijna zelf overnachten ;)

  Periode verblijf: November 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Silvia

   Hahaha nou het bed staat al klaar hoor! Heel erg bedankt voor je fijne reactie, dat maakt onze dag weer helemaal goed!

 • Rebecca van Leeuwen

  10
  01-12-2021 19:30

  Fantastische plek voor zowel honden als eigenaren. Super lieve mensen met echt hart voor wat ze doen. In overleg is veel mogelijk, ze proberen echt zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen. Ook voor de oudere en wat onzekere honden is dit een gouden plek. Met heel veel vertrouwen breng ik mijn lieve hond elke keer weer. Dank je wel toppers! Vooral doorgaan zo!

  Periode verblijf: Augustus 2019
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Rebecca van Leeuwen

   Dank je wel Rebecca, ben heel erg blij dat we jullie kanjer mogen verzorgen. Lekker op zijn gemakje, dicht bij de kachel en buiten lekker schooieren. Hoe mooi kan het leven nog zijn als je onder de senioren behoort! Tot gauw!

 • Miranda

  9
  01-12-2021 19:10

  Onze pup van 6 maand is hier kort geleden een dag geweest om te wennen. Voor ons was het best lastig om haar achter te laten, maar toen we het park verlieten had Laura de volledige aandacht van onze pup. Aan het eind van de middag was ze wel volledig uitgeput en viel ze in de auto al in slaap. Park heeft grote omheinde velden voor de honden, zodat ze alle ruimte hebben. We hebben een goede indruk aan de kennismaking over gehouden.

  Periode verblijf: November 2021
 • Alejandra

  10
  16-11-2021 13:21

  It was a great place for Pepe to get to know some other dogs in a safety place. I felt so relaxed that he was going to be in good hands. Everything seems to be organized and Laura is a kind person and willing to help!

  Periode verblijf: November 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Alejandra

   Thank you so much! We are so happy Pepe enjoyed every bit of it! Hope he will explore his dog-journey and will be happy with his friends

 • Janet

  9
  28-09-2021 13:39

  Buffel vond het erg spannend en leuk. Prachtige foto’s en video’s gekregen van de dag ❤️

  Periode verblijf: September 2021
 • Klara

  10
  28-09-2021 13:37

  In 1 woord perfect. Zodra je aankomt bij Faunatuurlijk voelt het meteen goed en vertrouwd. Ook Guus voelt dat zodra hij Saskia en/of Laura ziet, hij is meteen door het dolle heen. De liefde die de hondjes daar krijgen is goed voelbaar. Voor mijn Guus nooit meer iets anders.

  Periode verblijf: September 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Klara

   Aaah super lief zeg! En dat terwijl ie hier nog gewoon is :D Dank je wel, heel fijn dat jullie ons gevonden hebben. Guus is een toppertje! Ik zal hem morgen lekker wassen voor je hem weer kan knuffelen!

 • Jacob en Alet

  10
  27-08-2021 06:55

  Hele fijne opvang. Onze hond heeft 2 nare ervaringen gehad in kennels. Hij werd vaak apart gezet ivm gedragsproblemen . In dit park zijn honden liefhebber die goed kijken naar de hond en goed kijken wie met wie goed kan. Hij bleek met iedereen goed te kunnen, een grote verrassing! Guus heeft zelf bijna drie weken het erg naar zijn zin gehad en kwam met een heerlijke uitstraling op ons afgerend. Bedankt lieve mensen

  Periode verblijf: Juli 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Jacob en Alet

   Haha jaaaaa Guus is een toppertje en een feestnummer in de groep! Heel erg fijn dat jullie ons gevonden hebben en dank jullie wel voor de lieve woorden. Hopen jullie en Guus snel weer te zien! X

 • Jeannet Doesburg

  10
  26-08-2021 16:15

  Ga met een gerust hart weg. Zeer tevreden over de opvang. Schoon en vertrouwd.

  Periode verblijf: Augustus 2019
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Jeannet Doesburg

   Dank je wel Jeannet! Tof dat we jullie binnenkort weer zien, ook met de nieuwe aanwinst! X

 • Jenny

  9
  26-08-2021 10:34

  Erg blij met zo’n goed opvangadres. Saskia en haar collega’s zijn super lief en betrokken. Levi heeft er weer van genoten en wij konden zorgeloos op vakantie.

  Periode verblijf: Augustus 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Jenny

   Lief Jenny! Dank je wel! We hebben deze zomer een hele andere Levi mogen zien, wat is die gegroeid in de roedel zeg! Echt een feestnummer! Haha! Hopelijk zien we jullie snel weer. X

 • Dieuwke

  9
  19-08-2021 21:38

  Diaz heeft het super gehad in zijn 8 dagen bij Faunatuurlijk! Ik kreeg elke dag foto's/video's en zag dat Diaz totaal zichzelf was. Dat gaf een geruststellend gevoel! Ook ik zelf heb een goed gevoel bij de mensen, de plek en de werkwijze! Wij komen zeker terug!

  Periode verblijf: Juli 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Dieuwke

   Wat lief! Dank je wel Dieuwke! Echt super leuk dat je ons gevonden hebt en dat ook wij af en toe mogen meegenieten van Diaz. Hopelijk zien we jullie snel weer! X

 • Bianca

  8
  14-08-2021 19:38

  Vandaag onze labrador Finn weer opgehaald, na 2 weken vakantie bij Faunatuurlijk. Dit was de 1e keer voor Finn en ons maar we zijn zeer tevreden. Bij Faunatuurlijk is er extra aandacht als je hond een beperking heeft, zoals in het geval van Finn. We konden met een gerust gevoel op vakantie en de foto's, berichtjes etc. bevestigden dit ook. We laten Finn de volgende keer weer met een gerust gevoel achter! Groetjes, Bianca en co.

  Periode verblijf: Augustus 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Bianca

   Nogmaals super bedankt voor je lieve review! De volgende vakantie is alweer geboekt voor Finn; we kijken er naar uit! Jammer dat je het aantal sterren wat je wilt geven nog niet aan hebt gepast, ik hoop dat je dat nog kunt/wilt doen

 • Laura

  10
  08-08-2021 10:42

  Dit was weer fantastisch! Met recht dat deze locatie een vakantiepark voor je dier genoemd wordt!! Saskia en Laura super bedankt voor de goede zorgen!

  Periode verblijf: Augustus 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Laura

   Dank je wel lieverd! Hopelijk zien we jullie snel weer. Altijd te kort zo om bij te kunnen kletsen. Dikke X

 • Alettejacob

  10
  06-08-2021 17:20

  Wat een geweldige plek voor onze hond! De beste wat ons betreft in heel Groningen en omstreken. Deze fantastische mensen “lezen” de honden zeer goed, voelen aan wat ze nodig hebben, zodat je je hond met een gerust hart evt langere tijd met een gerust hart aan hun toe kunt vertrouwen. Dank jullie wel voor de goede zorgen

  Periode verblijf: Augustus 2021
 • Hennie

  10
  20-07-2021 12:26

  Fantastisch leuk vakantiepark voor de honden, Max en Jula 2 boomer pups van 4 maanden jong Ze zijn hier een lang weekend geweest. Ik kon merken aan ze dat ze het heel leuk hebben gehad. Ik heb ze daar ook laten wassen en drogen dus ik kon ze weer schoon en moe maar voldaan weer mee naar huis nemen. De verzorgers daar hebben een hondenhart dat merk je aan alles. Het volgende uitje voor Max en Jula is alweer geboekt en ik breng ze er met alle vertrouwen weer heen. Dikke knuffels van ons.

  Periode verblijf: Juli 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Hennie

   Super lief Hennie! Het was echt heel gezellig om jullie kleine vriendjes op bezoek te hebben gehad. Hopelijk ruiken ze nog lekker fris voor de nodige knuffelmomentjes. Geniet weer van elkaar! ❤

 • Gerda

  10
  17-06-2021 12:37

  Super aardige mensen die het hart op de juiste plek hebben!

  Periode verblijf: Augustus 2020
 • Susan

  10
  13-05-2021 18:45

  Vandaag ging onze hond wennen bij Faunatuurlijk. Hij komt uit Bonaire en heeft een rugzakje; hij is bang voor vreemde mensen. Wij wisten dus ook niet hoe het zou gaan, hadden al veel opties geprobeerd en dus uiteindelijk hier uitgekomen. Gedurende de dag werden we uitgebreid op de hoogte gehouden en bij het ophalen troffen wij een hele blije, ontspannen, moe maar erg voldane hond aan. Het ging geweldig! Mede door de kennis,l kunde en geduld van Faunatuurlijk, helemaal top!

  Periode verblijf: Mei 2021
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Susan

   Ah super lief ja! Dank je wel! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie kanjer de volgende keer gaat doen. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

 • Astrid

  10
  13-04-2021 13:36

  Geweldige en fijne vakantieplek voor onze twee hondenkinders. Ze verblijven wel met zijn tweetjes in hun eigen verblijf (solitair) maar zo ontzettend fijn dat dat kan. Heerlijke speelweides en hotelkamers. Saskia kent de beestjes door en door en is een super gezellig mens met het hart op de juiste plek.

  Periode verblijf: September 2020
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Astrid

   Lief van je Astrid! Dank je wel

 • Francisca

  10
  15-12-2020 16:20

  Kan niet anders zeggen dan dat dit het meest bijzondere pension is wat ik ooit heb gezien! Zo ontzettend gezellig, schoon en warm binnen in huis. En wat een geweldige, persoonlijke zorg wat ze de honden bieden. Ik zou jullie gewoon bijna NIET aan willen raden, omdat ik bang ben dat mijn twee vrienden dan geen plek meer hebben... Ga zo door lieverds!

  Periode verblijf: November 2020
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Francisca

   Nou... gewoon een beetje stil van! Dat is super lief van je! En hoe 'vol' het huis ook zit, die twee lieve vriendjes van jou kunnen altijd komen hoor ;) Dikke X

 • Fam. Kroon

  10
  09-11-2020 22:30

  Wat een fantastische plek! Prachtig rustig in het groen. Zeer professioneel met een heel warm welkom en lieve mensen. Hart voor mens en dier met een dosis humor en kritisch oog. Goede gezondheidstips gekregen voor mijn hond. Een echte aanrader!

  Periode verblijf: Oktober 2020
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Fam. Kroon

   Ach das ontzettend lief! Fijn dat we zoveel voor jullie kunnen betekenen. Een oudere hond met gezondheidsklachten heeft altijd een speciaal plekje bij ons. Dank voor jullie mooie feedback! Doet ons goed. Liefs en knuf aan jullie oude sokje X

 • Dog and Senior Foundation

  10
  20-10-2020 19:46

  Al ruim een jaar verblijft Skippy vanuit de Dog and Senior Foundation bij Faunatuurlijk. Wat een prachtig concept, liefdevolle verzorging en het hart op de juiste plek. Wij kunnen een ieder Faunatuurlijk aanraden op alle fronten.

  Periode verblijf: Augustus 2020
  • Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

   Reactie op Dog and Senior Foundation

   Wat een fijne en warme reactie. Dank! Elke dag weer genieten we volop van kleine Skipperke. We just love him.

 • Sandra van Dijk

  10
  03-09-2018 22:00

  Fantastische plek voor je honden! Deze zomervakantie voor het eerst onze honden naar Faunatuurlijk gebracht. We hebben ze vrolijk en moe weer opgehaald. Zeer persoonlijke zorg en aandacht, kregen regelmatig foto's en filmpjes doorgestuurd. Echt met een goed gevoel op vakantie gegaan. Onze viervoeters hebben hun volgende bezoek alweer geboekt! Saskia en Linda, nogmaals dank voor jullie lieve en goede zorgen voor Max.

  Periode verblijf: Augustus 2018
  • Dierenpension Faunatuurlijk

   Reactie op Sandra van Dijk

   Hoi Sandra en Max! Super leuk te lezen! Het was dan ook erg gezellig met jullie vrolijke Frans :) We kijken uit naar jullie volgende bezoek. We zullen Max zijn favoriete speeltje vast klaarleggen. Dank je wel!


Overweeg je om een verblijf te boeken bij Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden in Vlagtwedde voor jouw huisdier(en), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen en buiten uitziet, welke faciliteiten er zijn voor jouw hond of kat en wat andere dierenliefhebbers ervan vonden? Dan zit je goed bij Qennel.nl! Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden zoals informatie over de voorzieningen, de locatie, en natuurlijk hoe de andere bezoekers het dierenpension hebben gewaardeerd. Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden scoort een 9.6 uit 10 op basis van 46 reviews.

Plaats een review

Waarom Faunatuurlijk - Vakantiepark voor Honden

 • Huiselijke opvang

 • Biologisch

 • Veterinair

 • Roedelverband

 • Holistisch