Waarom een pension account op Qennel.nl?

Hoe completer jouw pension pagina is hoe eerder bezoekers voor jouw pension kiezen. Vul je pension pagina daarom eenvoudig aan met foto's, voordelen, openingstijden en meer via je eigen pension account. Daarnaast kun je dan ook reageren op beoordelingen van bezoekers.

Reageer op de reviews

Reageer op reviews van bezoekers

Het reageren op reviews zorgt voor een betere online presentatie van jouw pension. Reacties van eigenaren tonen betrokkenheid en waardering op de gegeven feedback. Je hoeft niet te reageren op alle reviews, een korte unieke reactie op enkele reviews is al voldoende.

Notificatie e-mails

Je blijft altijd op de hoogte van nieuwe reviews via onze notificatie e-mails. Qennel stuurt je een notificatie e-mail wanneer je nieuwe reviews hebt ontvangen. De mail wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee het pension account is geregistreerd.

Foto's toevoegen

Foto's toevoegen

Het plaatsen van nieuw fotomateriaal zorgt er voor dat er een goed en duidelijk beeld ontstaat van jouw pension. Hierdoor kun je accommodatie laten zien, zoals de kennels, speelweides, de receptie of algemene ruimtes en je onderscheiden van de concurrent.

Actuele informatie

Actuele informatie

Qennel stuurt bezoekers door naar de website van jouw pension. Het is daarom belangrijk dat de website en informatie over jouw pension altijd goed vermeld staat. Het toevoegen en actueel houden van pension informatie kan in een handomdraai via het pension account.

Bekijk direct jouw pension op Qennel.nl

Zoek naar jouw pension en bekijk hoe bezoekers jouw pension pagina zien. Login met je pension account om je pagina up-to-date te maken.

Staat jouw pension nog niet op Qennel.nl? Voeg je pension dan gratis toe Pension account aanmaken
Direct inloggen in je pension account? Pension login