Dierenpension Ingen

De Akker 5, 4031 JX, INGEN

3 reviews voor Dierenpension Ingen

 • Dini

  10
  19-05-2020 08:34

  7 jaar geleden zochten wij een goed pension voor (onze hond) Schurk, omdat wij 3 maanden op reis gingen. Wij kwamen terecht bij jullie. Niet direct naast de deur (Harmelen-Ingen), maar éénmalig was geen punt vonden wij. Het bleek een goed besluit, want deze 3 maanden is Schurk "kind aan huis" bij jullie geworden en is daarna nog vele vele malen bij jullie geweest. Jullie fantastische opvang voor deze 3 maanden was voor ons dusdanig bepalend, dat wij de afstand voor alle andere keren voor lief hebben genomen. Elke keer wanneer wij met Schurk bij jullie kwamen was iedereen altijd oprecht blij om hem weer te zien en Schurk liep altijd rond alsof het zijn tweede huis was. Dán weet je dat je hond in goede en liefdevolle handen is. Wij werden overigens altijd op de hoogte gehouden d.m.v. een appje of filmpje als wij voor wat langere tijd weg waren. Helaas in onze Schurk er sinds kort niet meer, maar wij zouden een volgende hond zonder aarzelen weer naar pension Ingen brengen. Fred en Dini

  Periode verblijf: Februari 2020
 • Kees K

  10
  24-08-2018 16:36

  Betrouwbaar, erg schoon en liefdevol voor de dieren. Wij rijden er een eind voor om!

  Periode verblijf: Augustus 2018
 • Sandra van Wijk

  10
  11-08-2018 15:29

  Met heel veel plezier en vertrouwen, breng ik onze lieve honden Lola en Juan naar dierenpension Ingen. Zodra ik het terrein oprijd zitten de honden al te piepen dat ze eruit willen. Zo blij zijn ze om hier naar toe te gaan. Vrolijk worden ze hier ontvangen en mogen ze heerlijk spelen met alle andere honden. Meestal vind ik het lastig om de honden achterlaten, maar hier weet ik dat ze in hele goede handen zijn. Lief, vrolijk, zorgzaam en kundig personeel. Kortom ze hebben hier een topverblijf. Bedankt voor jullie goede zorgen en tot de volgende keer.

  Periode verblijf: Augustus 2018

Overweeg je om een verblijf te boeken bij Dierenpension Ingen in INGEN voor jouw huisdier(en), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen en buiten uitziet, welke faciliteiten er zijn voor jouw hond of kat en wat andere dierenliefhebbers ervan vonden? Dan zit je goed bij Qennel.nl! Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Dierenpension Ingen zoals informatie over de voorzieningen, de locatie, en natuurlijk hoe de andere bezoekers het dierenpension hebben gewaardeerd. Dierenpension Ingen scoort een 10 uit 10 op basis van 3 reviews.

Plaats een review

Waarom Dierenpension Ingen

 • 4 x per dag naar de ruime speelweides

 • Alleen gediplomeerd personeel

 • Vloerverwarming in de wintermaanden

 • Airco voor de zomermaanden

 • Mogelijkheid voor individuele activiteiten te boeken