Dog's Barrel

Deinsesteenweg 38, 9770, Kruishoutem

2 reviews voor Dog's Barrel

 • Linde Segaert

  10
  19-11-2018 10:09

  Alleen maar goede ervaringen met Dog's Barrel en de heel vriendelijke uitbaters. Mijn 2 mastiffs waren er nu reeds 2 keer. Hun verblijf daar is hen heel goed bevallen. De dieren worden op een heel professionele manier opgevangen. De locatie is ook heel hond-vriendelijk met ruime mogelijkheid voor de honden om zich bezig te houden. De volgende keer als ik opvang nodig heb informeer is zeker weer of de honden bij Dog's Barrel terecht kunnen.

  Periode verblijf: Oktober 2018
 • Kim Dekens

  10
  20-09-2018 17:07

  Een dikke 10 verdiend, Voor de eerste keer ging onze Border Collie Akilla naar Dog's Barrel. Het concept sprak ons erg aan. Honden die er de hele dag mochten spelen en iedereen kwam in huis om te eten en te slapen. Persoonlijke aandacht. Zo had onze Akilla een gevoel dat hij er thuis was. We konden dan ook via de facebook pagina onze vriend volgen, door de talrijke foto's en filmpjes. Bij privé berichtje kregen heel snel antwoord, soms met een foto van onze jongen. Wat ons een gerust gevoel gaf. onze Akilla ontwikkelde zich, steeds een uitstekende verzorging, persoonlijke aandacht. Het was een top verblijf voor onze Akilla. We namen een super gelukkige en een vel rustiger hond mee naar huis. Wij Hebben dan ons plaatsje voor volgend jaar alvast gereserveerd. We raden Dog's Barrel heer erg aan. Doe zo verder Peter en Anneke.

  Periode verblijf: Juli 2018

Overweeg je om een verblijf te boeken bij Dog's Barrel in Kruishoutem voor jouw huisdier(en), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen en buiten uitziet, welke faciliteiten er zijn voor jouw hond of kat en wat andere dierenliefhebbers ervan vonden? Dan zit je goed bij Qennel.nl! Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Dog's Barrel zoals informatie over de voorzieningen, de locatie, en natuurlijk hoe de andere bezoekers het dierenpension hebben gewaardeerd. Dog's Barrel scoort een 10 uit 10 op basis van 2 reviews.

Plaats een review

Waarom Dog's Barrel

 • Persoonlijke begeleiding

 • Uitloop weide

 • Waterpartij

 • Huiselijke sfeer

 • Persoonlijke verzorging