Hondenhotel Spijkerboor

Hondenpension
Kanaaldijk 2, 1458 PP, Spijkerboor

29 reviews voor Hondenhotel Spijkerboor

 • Hector & Ania

  10
  15-12-2020 06:32

  It is the best place even for Nero. It is definitely a place where my dog loves to go, and we manage to feel in confidence to leave him for 2 or even more weeks (like last time). We believe it is one of the top dogs hotels in Amsterdam and around, and we feel thanks full for all the times they have taken care of our dog.

  Periode verblijf: Oktober 2020
 • Linda

  10
  12-12-2020 18:27

  Was Simba zijn eerste dag ik ben goed ontvangen Simba vond het heel leuk

  Periode verblijf: December 2020
 • André

  8
  30-07-2020 18:24

  Een heel goed honden hotel. Onze honden hebben het naar hun zin.

  Periode verblijf: Februari 2020
 • Pien

  10
  06-07-2020 09:32

  Onze vizsla Hunter wordt al blij zodra we de afslag nemen naar Wormer! Hij brengt hier de jaarwisseling door omdat hij heel bang is voor harde geluiden en krijgen steeds een relaxte hond weer terug:) Ook in de zomer viert hij daar vakantie en kunnen we op instagram en facebook meeleven met zijn avonturen wat enorm leuk is om te zien. We brengen hem nu al een aantal jaar naar Spijkerboor en zijn heel tevreden. Hunter is vrij allergisch maar heeft bij Spijkerboor Darf leren kennen en sindsdien geen problemen meer en blijft hij goed op gewicht.

  Periode verblijf: Januari 2016
 • Anna

  10
  26-06-2020 07:57

  Onze hond is nu twee keer bij het hondenhotel geweest. We merken dat het heel goed én heel leuk is voor hem om zoveel met andere honden te spelen. En voor ons is het heerlijk af en toe wat meer vrijheid te hebben ;-) Bij het ophalen kregen we een uitgebreide overdracht, natuurlijk erg leuk om te horen. We kunnen ons niet beter wensen!

  Periode verblijf: Juni 2020
 • Annemieke

  9
  07-03-2020 17:41

  Dax is vandaag voor een kennismakingsdag geweest. Bij binnenkomst werd ruim de tijd genomen. Ik ben rondgeleid en hierbij viel me de rust en ruimte op. Ook zag ik dat er veel aandacht voor de dieren was en dat alles er verzorgd uit zag.

  Periode verblijf: Maart 2020
 • Natasha

  9
  11-02-2020 10:13

  Nacho mocht een dagje proberen als voorbereiding op de vakantie. Dat was heel erg leuk voor hem. We spreken snel weer een dag af.

  Periode verblijf: Februari 2020
 • Wendy

  10
  01-01-2020 21:52

  Ik ben super blij met het team van Hondenhotel Spijkerboor en de manier waarop zij de honden opvangen (niet in kennels maar in groepen) en er hangt een rustige sfeer (geen continue blaffende honden). Onze Boef komt hier al 4 jaar (sinds ze 1 jaar oud was) in de Kerstvakantie en in de zomervakantie en vaak ook nog een paar keer tussendoor. Ze wordt zeer goed verzorgd door heel lieve en deskundige mensen. Ik laat haar met een gerust hart achter.

  Periode verblijf: December 2019
 • Diana

  9
  17-11-2019 10:59

  Super aardig en gastvrij . Bijzonder lief voor de dieren , voelde meteen heel goed!! En hij was alleen nog maar een dagje op proef . Dus dat zit wel goed !!

  Periode verblijf: November 2019
 • Spencer

  9
  08-11-2019 15:47

  Fijne, gastvrije ontvangst. Alle tijd voor uitleg en rondleiding. Onze honden voelden zich goed toen we ze kwamen ophalen. Ze komen zeker nog een keer. Nico, Kaatje en Simon.

  Periode verblijf: November 2019
 • Edwin

  9
  02-11-2019 14:42

  Wat een fijn logeeradres voor onze Max! Zijn staart valt er bijna af als hij doorheeft dat hij weer heen mag!

  Periode verblijf: November 2019
 • Sandra

  10
  08-10-2019 10:24

  Hondenhotel Spijkerboor krijgt van ons en Dexter een dikke 10. Dexter vindt het een feest om hier te verblijven dus zijn wij ook zeer tevreden.

  Periode verblijf: Oktober 2019
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Sandra

   Dank je wel Sandra! Altijd een feest om Dexter hier te hebben :) Tot snel hopelijk Team Spijkerboor

 • Henny

  10
  13-09-2019 16:26

  Geweldig voor onze hond Bonk, Lieve zorgzame mensen, veel speel plezier en alles is schoon en verzorgd. Een aanrader voor de vakantie voor de hond.

  Periode verblijf: Augustus 2018
 • Willem

  10
  28-08-2019 15:53

  Scully is weer thuis. Gewassen en gefohnd, dus een mooie zachte vacht. We kregen sterk de indruk dat ze nog wel een tijdje wilde blijven. Ze komt in oktober weer logeren. Hartelijk bedankt. Jullie zijn een aanrader.

  Periode verblijf: Augustus 2018
 • Dennis en Mandy

  10
  16-07-2019 16:14

  Zojuist weer onze hond Tess opgehaald uit het Hondenhotel Spijkerboor. Tess heeft zoals altijd weer vreselijk genoten van haar verblijf hier. We kregen weer een vrolijke hond mee terug. Voor ons en voor Tess is het geweldig om gebruik te kunnen maken van de diensten van dit hondenhotel. Ze komt hier inmiddels al enkele jaren en wanneer we aangeven dat ze hier heen gaat staat ze al bij de auto. De liefde voor de dieren staat bij dit team voorop. Het personeel is zeer vriendelijk. Voor ons heel belangrijk dat onze hond samen is met andere honden zonder dat ze apart van elkaar in hokken zitten. De speelweides zijn helemaal geweldig. 4 x per dag mag ze daar ravotten. Wij kunnen dit adres aan iedereen aanbevelen! En dat doen wij dus ook! Mvg, Dennis en Mandy

  Periode verblijf: Juli 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Dennis en Mandy

   Hoi Dennis en Mandy, Dank je wel voor jullie lieve woorden! Tess is altijd een plezier om te mogen verwelkomen en te mogen verwennen. Een superlieve, bescheiden hond die zich bij ons altijd prima op haar gemak voelt. Liefs namens het gehele team en tot snel weer! Bas en Yasmin

 • F.

  1
  13-07-2019 13:28

  Ervaring is teleurstellend aan het einde. Net terug van vakantie met 5 kinderen wilden we onze lieve hond ophalen na 12 dagen. Op de navigatie zouden we 15 minuten na sluiting aankomen. Toch even gebeld, omdat op de site zo duidelijk aangegeven staat dat in overleg de hond ook op een ander tijdstip kan worden opgehaald. Nou wat een botte eigenaar. Er was geen land mee te bezeilen want volgens hem was het veel langer rijden. De navigatie gaf het op de minuut aan, dus blijkbaar zijn we ook nog een leugenaars! Nee het was niet mogelijk, ook niet te vermurwen als je aangeeft dat onze 5 kinderen de volgende ochtend ivm co-ouderschap naar hun andere ouder zouden gaan en de hond voorlopig niet zouden zien. Uiteindelijk is mij wel duidelijk geworden waarom deze eigenaar niet mee wilde werken. Hij wilde graag nog even extra cashen. Namelijk zaterdag was 27 april en dan kon nog even naast de extra nacht een feestdag toeslag worden gevangen. Misselijke vent zeg. Nou voor ons geen dierenhotel Spijkerboor meer. En als je denkt dat je zo makkelijk geld verdiend, dan komt je dat toch duurt te staan. Wij willen in ieder geval niets meer met dit bedrijf te maken hebben en ons account laten verwijderen. Ook zullen we zeker geen reclame maken voor dit bedrijf. Succes ermee. Misschien dat deze review anderen als waarschuwing kan gelden, of hij wordt niet eens geplaatst. Maar dan is wel even de waarheid gezegd. (de periode is in 2019 geweest maar kon niet aangegeven worden hieronder)

  Periode verblijf: April 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op F.

   Reactie op F. Ootes Qennel Beste Familie Ootes Wat vervelend dat dit voorval het fijne verblijf van Chica zo overschaduwt. Ze heeft bij ons heerlijk gespeeld in april, deze staartloze Labrador. We weten het uiteraard nog goed wat er voorviel: Jullie belden iets voor 18:00 uur dat jullie íets na 18:00 uur aan zouden komen. Omdat we graag wilden weten hoe laat jullie er dan zouden zijn, hebben we gevraagd waar jullie nu waren. Jullie meldden toen dat jullie nu zouden vertrekken uit Bergen (jullie woonplaats). Bergen is ruim een half uur rijden vanaf Spijkerboor dus daaruit konden we de conclusie trekken dat jullie niet nét na 18:00 uur aan zouden komen. Om 18:00 uur wordt het bedrijf afgesloten, alle kamers met rust gelaten zodat de honden kunnen slapen na hun uur buiten spelen en hun avondeten. Zo zijn ze om 20:30 uur weer fit om het laatste buiten speel rondje in te gaan. Het heeft dan ook zeker niet onze voorkeur om een half uur na deze tijd de kamers weer wakker te moeten maken om er een hond uit te halen die dan opgehaald wordt. De honden worden dan weer onrustig en dat willen we niet. Dát is nou juist waar wij onder andere voor staan: regelmaat, duidelijkheid en voldoende rustmomenten tussen het buiten spelen door voor de honden. Zo kunnen we zorgen voor fijne, relaxte vakanties voor al onze gasten. Dus we hebben eerlijk aangegeven dat het die dag niet meer ging lukken helaas en dat de volgende ochtend de eerstvolgende ophaal mogelijkheid was. Natuurlijk hebben we er niet bij stil gestaan dat het dan Koningsdag was en dat dat dan toevallig €3,- duurder was om Chica dan op te halen. Als jullie daarover waren gevallen en we hadden dat gehoord, hadden we daar nog best iets aan willen doen. De mogelijkheid om honden buiten onze vaste tijden te brengen of op te halen is inderdaad alléén in overleg mogelijk. Dit betekent dat we tijdens het overleg bepalen of wij denken dat het de honden zal storen en of het in het dagschema past of niet. Dat paste het in dit geval niet want het zou de rust zeker verstoren en daarom hebben we ervoor gekozen jullie de volgende ochtend te laten komen. Daarnaast zijn de kosten voor halen of brengen buiten onze tijden (als dit al mogelijk is) altijd een extra dag. In dit geval waren jullie dan ook €18,- kwijt geweest, dus het lijkt me duidelijk dat wij deze keuze niet hebben gemaakt voor het geld (€3,-). Chica is wat ons betreft altijd nog welkom bij ons en jullie verzoek om jullie account te verwijderen hebben wij ook nooit ontvangen. Uiteraard zullen we dit doen als jullie dat graag willen. Hopelijk is het zo duidelijk en kunnen jullie zelf bepalen of vrijheid in haal- en brengtijden doorslaggevend moet zijn om jullie hond een fijne tijd bij ons te laten hebben. Daarnaast is het inderdaad fijn dat mensen deze review kunnen lezen en hieruit kunnen concluderen dat we streng zijn in onze haal- en brengtijden (tussen 9 en 11 uur ’s ochtends of tussen 17 en 18 uur ’s middags). Dit melden we namelijk altijd al tijdens ons eerste contact met mensen, juist omdat we dit zeer belangrijk vinden voor de rust op ons bedrijf. We zijn 365 dagen per jaar open dus in principe mogelijkheden genoeg denk ik :) Groetjes, namens het gehele team, Yasmin en Bas

 • Marja

  10
  04-07-2019 12:24

  Super vriendelijke verzorgers. Je hond is echt in een hotel waar alles kan. Zou het iedereen aanraden. Heel blij met jullie

  Periode verblijf: Juni 2018
 • Henny

  10
  02-07-2019 09:40

  Geweldige opvang, lieve mensen. Onze hond gaat er steeds weer met veel plezier naar toe.

  Periode verblijf: Augustus 2016
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Henny

   Dankjewel Henny! Bonk is al jaren trouwe gast in ons hotel. Hij ruikt natuurlijk erg lekker voor andere honden dus we proberen altijd een passende oplossing te vinden zodat hij ook een relaxte tijd heeft met vriendjes die gewoon met hem spelen! Een lieve hond met een zachtaardig karakter :)

 • Cor Kiekens

  10
  21-03-2019 12:34

  Perfecte plek voor je honden als je zelf op vakantie gaat. Honden hebben bij Bas en Yasmijn zelf ook vakantie en kunnen zich volledig uitleven.!!!

  Periode verblijf: Januari 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Cor Kiekens

   Dankjewel Cor :) Boomer en Lola hebben zich uitgeleefd inderdaad!

 • Ronald en Jill

  9
  15-01-2019 05:46

  Alleen een Tip. Misschien handig om een gemaakte reservering aan te passen of te wijzigen! (bv. dag eerder of later)

  Periode verblijf: Augustus 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Ronald en Jill

   Ronald en Jill, Bedankt voor jullie cijfer 9 voor ons hotel :) Reserveringen zelf wijzigen in ons systeem blijft niet mogelijk. Dit is met een reden omdat we graag in de hand houden wie wanneer komt en wanneer weer naar huis gaat. We plannen ons personeel in op hoeveel honden er komen en gaan elke dag en of ze gewassen naar huis moeten bijvoorbeeld dus dat wordt één grote chaos als klanten dat zelf kunnen wijzigen. Dan raken we het overzicht kwijt en gaan er zeker dingen mis. Vandaar dat dit altijd in overleg met ons gaat, maar met een appje, mailtje of belletje is dit eigenlijk altijd snel geregeld als het goed is :) Moira heeft het in juni weer fijn gehad (samen met een andere Gordon setter in de groep) en komt eind augustus weer gezellig!

 • Sabine

  10
  12-01-2019 11:53

  Super !!!! Max gaat er altijd blij naartoe. Als wij hem brengen dan is hij bij het hek niet te houden zo graag wil hij naar binnen en dat is voor ons een teken dat hij het er erg naar zijn zin heeft en dat ze erg lief voor hem zijn.

  Periode verblijf: Oktober 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Sabine

   Leuk Sabine, Max is zo'n lieverd! De eerste keer weet ik nog goed dat hij spierwit kwam dus ik vroeg of je het niet erg zou vinden als hij vies zou worden omdat ze met buiten spelen natuurlijk lekker in het zand en gras gaan liggen rollen.. Je gaf aan dat hij lekker hond mocht zijn en dat is hij dus nu al geruime tijd bij ons als hij mag komen logeren :) Heerlijk om hem te zien genieten bij ons! Tot snel weer :)

 • Rina

  10
  17-12-2018 19:26

  Ben superblij met dit hondenhotel! Wopke komt er inmiddels meerdere jaren en krijg een blije en glimmende hond mee!

  Periode verblijf: Juli 2018
 • Rina

  10
  16-10-2018 17:45

  Wopke komt hier al een aantal jaren sinds hij nog een pup was, meerdere keren per jaar. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen, want het bevalt mij uitstekend! Vind het super leuk om foto’s van Wopke voorbij te zien komen tijdens mijn vakantie. Ik vind dat er op een persoonlijke een prettige manier wordt gecommuniceerd naar mij toe. Wopke komt er moe maar monter vandaan. Moet wellicht niet al te veel complimenten uitdelen, want zometeen is er geen plekje meer over voor Wopke!

  Periode verblijf: Augustus 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Rina

   Bedankt Rina :) Wopke komt inmiddels al een tijdje bij ons in het hotel. Het is een lieve hond waarvan we ons best doen zoveel mogelijk foto's voor je te schieten ;) Hij is soms een beetje een boef als hij besluit toch liever uit de bench te willen en deze dan als echte Houdini openmaakt, maar het komt altijd goed gelukkig! Hopelijk kunnen we nog jaren van hem genieten hier en heeft hij nog vele fijne vakanties bij ons!

 • Robbie

  10
  11-10-2018 09:38

  Hondenhotel Spijkerboor is een paradijs voor honden waar ze met passie en liefde door team HHS worden verzorgt. Op Facebook vind je dagelijks een update van video dan wel foto's van alle honden waar ze ongedwongen spelen/ rusten. Een absolute aanrader voor honden eigenaren!

  Periode verblijf: Juli 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Robbie

   Bedankt Robbie voor je lieve woorden! Wat een gezelligheid als Nacho ons erf op komt lopen. Altijd blij naar binnen en enthousiast in de groep :) Er staan al best wat reserveringen in en ook met de jaarwisseling is hij vaste prik. We zien jullie in ieder geval dan weer!

 • Wendela

  9
  05-10-2018 16:52

  Heel fijn Moos loopt heel blij bij jullie naar binnen !

  Periode verblijf: September 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Wendela

   Dankjewel Wendela! Moos heeft al een aantal verblijven erop zitten bij ons. Fijn dat hij zo blij naar binnen komt en altijd fijne verblijven heeft. Tot snel weer!

 • Wessel en Gerretje

  10
  25-09-2018 16:01

  Onze honden gaan kwispelend en blij naar binnen en komen helemaal tevreden weer thuis! Fijne opvang door zeer deskundige en lieve mensen.

  Periode verblijf: Januari 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Wessel en Gerretje

   Bedankt voor jullie review! Ober en Ponca zijn een gezellige toevoeging aan onze roedel. We hebben vaker duo's franse bulletjes en dat is altijd feest. Ze vermaken zich altijd prima en spelen leuk. Tot snel!

 • Rene

  10
  12-09-2018 09:44

  Geweldig zo blij met dit honden hotel ga met gerust hart op vakantie ook blij met de fb site zo word het gemis een beetje minder van onze jacky als je de foto ziet dat ze zo fijn en vrolijk in de rond te hobbelt jasmine en bas en team jullie zijn top

  Periode verblijf: September 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Rene

   Bedankt voor je enthousiaste review. Jacky is altijd gezellig om bij ons in het hotel te hebben. Ook heel fijn dat de overstap op ons verse vlees haar zo geholpen heeft! Ze past goed in de groep en is een lieve hond om te hebben logeren! Tot snel :)

 • Nency

  9
  01-09-2018 05:37

  Het is een super fijne plek om je hond met een gerust hart achter te laten! Zorg en aandacht zijn optimaal en super leuk om op facebook te zien hoe je hond zich vermaakt.

  Periode verblijf: Juni 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Nency

   Bedankt voor je lieve review :) Doutz komt ook al jaren met veel plezier. Het is een aanhankelijke hond die erg gesteld is op persoonlijke aandacht en voldoende knuffels. Ondanks dat ze niet altijd heel veel speelt met de andere gasten, heeft ze toch altijd een fijne vakantie bij ons. Tot snel!

 • Theo en Karin

  10
  26-08-2018 17:14

  Onze Flip (grote Labradoodle van 36 kilo) gaat al jaren naar hondenhotel Spijkerboor. Wij hebben bewust gekozen voor dit hotel omdat daar de honden niet in hokjes verblijven maar met een groep honden een kamer delen. Flip is zeer sociaal en aanhankelijk dus die kan je echt niet in een hok stoppen. Zodra wij daar de dijk op rijden en wordt hij al nerveus en wil gauw de auto uit. Wij krijgen altijd een blije vrolijke hond terug. Het is dat het voor ons toch een eindje rijden is anders mocht Flip van ons ook wel af en toe naar de dagopvang. Wat wij tevens heel fijn vinden vinden is dat je via FB en Instagram op de hoogte wordt gehouden met foto's en filmpjes. Kortom wij en Flip zijn ontzettend blij met het team van hondenhotel Spijkerboor.

  Periode verblijf: Mei 2018
  • Hondenhotel Spijkerboor

   Reactie op Theo en Karin

   Bedankt voor jullie lieve review :) Flip komt al jaren en het is leuk om te zien dat hij steeds terugkomt en zo enthousiast ons erf op komt rennen en het hotel in rent! Hij maakt elke keer weer nieuwe vriendjes bij ons en kan dan thuis weer lekker bijslapen na zijn vakantie!


Overweeg je om een verblijf te boeken bij Hondenhotel Spijkerboor in Spijkerboor voor jouw huisdier(en), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen en buiten uitziet, welke faciliteiten er zijn voor jouw hond of kat en wat andere dierenliefhebbers ervan vonden? Dan zit je goed bij Qennel.nl! Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hondenhotel Spijkerboor zoals informatie over de voorzieningen, de locatie, en natuurlijk hoe de andere bezoekers het dierenpension hebben gewaardeerd. Hondenhotel Spijkerboor scoort een 9.3 uit 10 op basis van 29 reviews.

Plaats een review

Waarom Hondenhotel Spijkerboor

 • Groepsopvang voor sociale honden

 • Geen kennels of hokken

 • Veel buitenspelen voor de honden

 • Persoonlijke benadering van uw hond

 • Eenvoudig te reserveren via onze website voor klanten