Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur

Hondenpension
, , Leusden

6 reviews voor Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur

 • Margriet

  10
  10-08-2018 07:40

  Mijn hond, Noortje, een cocker spaniel van bijna 12 jaar, komt al een jaar of 2 bij Kiki's hondenopvang. tot grote tevredenheid. Deze maand werd mijn moeder zo ziek, dat ik voor haar en mijn vader moest zorgen. Bijna al die tijd is Noortje bij Kiki geweest. Noortje heeft sinds deze zomer suikerziekte en moet 2 x per dag insuline toegediend krijgen. Daarnaast krijgt ze ook speciale voeding. Kiki heeft het allemaal van me overgenomen en heeft ook stappen ondernomen toen ze het allemaal niet vertrouwde. Ze is met Noortje naar de dierenarts gegaan en heeft hem op de problemen geattendeerd, met enige klem , Resultaat : er bleek meer aan de hand te zijn met Noortje. Ze heeft ook enzymen nodig om het zetmeel uit de voeding op te nemen (ze poepte het gewoon weer uit). Met al deze zorg en aandacht begint Noortje weer de oude te worden. De glucose waarden van haar bloed zijn weer goed, de ontlasting is weer normaal, ze groeit weer en ze kwispelt weer. Hulde voor dit fantastisch opvang adres

  Periode verblijf: Januari 2016
 • Marian

  9
  10-08-2018 07:38

  Onze 2 jarige Cocker Spaniel Luna heeft negen dagen gelogeerd in dit vijf sterren hondenhotel. Wat heeft ze het daar goed naar haar zin gehad dankzij de goede zorgen en het consequente beleid van Frederiek. Ze gaat uiterst zorgvuldig met de logé in spé om. Eerst samen kennismaken, toen volgde er een wendag en toen dat goed gegaan was, mocht ze komen. Het leuke is dat Frederiek een filmpje stuurde waardoor we konden zien hoe Luna genoot. Ook heeft Frederiek een paar irritante karaktertrekjes die ze had, afgeleerd. De lange wandelingen door bos, over de hei en op het strand hebben ervoor gezorgd dat we een leuke energieke hond terug kregen, die last nut not least ook nog naar de Spa was geweest. Frederiek, heel veel dank!!!!!

  Periode verblijf: Mei 2016
 • Jeannette

  10
  10-08-2018 07:35

  Kiki's Hondenhotel is in 1 woord geweldig ! Onze Teddy is er nu 2x geweest en naar volle tevredenheid. Het huiselijke voelt echt als een warme deken. Geen hokken maar gewoon zo als thuis. Er wordt veel met de hondjes gedaan. Grote wandelingen, eventueel fietsen. Voldoende beweging. En dat alles werd ook via fb met ons gedeeld. Hoe leuk is het om te zien dat je hond ook op vakantie is !!! Het hotel is totaal niet bij ons in de buurt maar wij vinden het de rit meer dan waard'!!!!

  Periode verblijf: Augustus 2017
 • Yvonne

  10
  10-08-2018 07:34

  Home away from home voor onze Bente � volop aandacht en mooie wandelingen. Voor ons als baasjes is het bovendien erg fijn om per app en social media op de hoogte te blijven! Dit alles maakt dat we Bente met een gerust hart achterlaten en er alle vertrouwen in hebben dat ze net zo’n leuke vakantie tegemoet gaat als wij! Als je, net als wij, een persoonlijk en kleinschalig tweede thuis voor de hond zoekt zonder kennels/buitenhokken, dan moet je hier zijn!! �

  Periode verblijf: Maart 2017
 • Yvette

  10
  10-08-2018 07:32

  Oh wij zijn zo superblij met deze opvang! We zijn er nooit zo op om Marie zomaar bij anderen achter te laten, maar hier wordt ze zo liefdevol verzorgd dat we het bijna erg vonden om haar er weer weg te halen. Ze heeft er nog dagen over lopen opscheppen hoe leuk ze het heeft gehad. En alle leuke filmpjes en foto's die we kregen tijdens onze vakantie waren echt om te gillen. Frederiek: echt heel erg bedankt voor alle goede zorgen. We komen heel snel weer bij je langs! Oh ja en.... We kregen ook nog een schitterend portret van onze Marie! nou jaa, kom daar maar eens om. Veel liefs, Yvette

  Periode verblijf: Januari 2018
 • Barbara

  10
  10-08-2018 07:31

  Super blij met en tevreden over Kiki’s Hondenhotel. Frederiek is een echte hondenkenner. Ze weet precies wat de honden nodig hebben en helpt ons als hondenbaasjes daar ook in met haar advies. Ze maakt fijne lange wandelingen, zorgt voor uitdaging en spelen. Ze is ook heel flexibel met breng- en ophaaltijden, wat heel fijn is. Dat de opvang bij haar thuis is, en de hondjes meedraaien in het gezin, is heel warm. Kortom, een aanrader, zowel als logeeradres als je op vakantie gaat of als je een fijn adres zoekt voor opvang op vaste dagen.

  Periode verblijf: Juli 2018

Overweeg je om een verblijf te boeken bij Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur in Leusden voor jouw huisdier(en), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen en buiten uitziet, welke faciliteiten er zijn voor jouw hond of kat en wat andere dierenliefhebbers ervan vonden? Dan zit je goed bij Qennel.nl! Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur zoals informatie over de voorzieningen, de locatie, en natuurlijk hoe de andere bezoekers het dierenpension hebben gewaardeerd. Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur scoort een 9.8 uit 10 op basis van 6 reviews.

Plaats een review

Waarom Kiki's Hondenhotel, logeerboerderij in de natuur

 • iedere dag gaan we erop uit met z'n allen, lange wandelingen maken.

 • Iedere hond slaapt in zijn eigen mandje bij mij in huis

 • Iedere hond heeft lekker zijn eigen vertrouwde eten mee naar mij.

 • De honden leven tijdens hun vakantie of dagopvang bij mij in een -zeer- stabiele roedel, altijd gezelligheid dus.

 • Heel veel persoonlijke aandacht voor alle honden, en ook honden die medicijnen of speciale zorg nodig hebben kunnen gewoon bij mij terecht.